Lediga tjänster Tofta Resort

Arbetsplats

Tofta Strand är en av Gotlands mest expansiva områden och har i decennier lockat besökare från hela Sverige att sola, bada & bo i en fantastisk miljö. Tofta erbjuder flera boendealternativ som studios, havsnära stugor & husvagnscamping på stranden.

Förutom boende driver vi tre restauranger med varierande koncept & flera stora event genomförs under säsongen. De 3 Padel-banorna & flertalet andra aktiviteter som träning & pool gör Tofta till den kompletta destinationen för såväl dagsbesökaren som veckobesökaren.

Tofta Camping

Reception

I receptionen arbetar du mitt i navet av Tofta Strand och är en av våra viktigaste ambassadörer för området. Arbetsuppgifterna inkluderar bokning, in- och utcheckning, försäljning och information. Vi arbetar vissa tider under högt tempo, vi värdesätter därför att du är lösningsorienterad samt älskar att arbeta med människor.

Fastighet & Servicetekniker

Som en del i vårt fastighet – & serviceteam är du en viktig del i våra besökares upplevelser. Arbetet innefattar daglig fastighetsskötsel, underhåll, enklare reparationer samt markunderhåll. Vi arbetar efter en tydlig målbild att ständigt göra området och samtliga faciliteter bättre för våra besökare vilket gör att fastighets- & serviceteamet utgör en viktig kugge i målet att bli nordens ledande stranddestination.

Vi bemannar löpande.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till team@toftaresort.se
Glöm ej att ange vilken tjänst du söker. Om det gäller ansökan till någon av våra restauranger, glöm ej att ange vilken restaurang det gäller. Länkar till restaurangerna och vilka tjänster vi söker hittar du på länkarna nedan.

Vi söker även personal på övriga enheter:

Toftabeachhouse.com | Trattoriantofta.se | Toftabeachclub.com