Jobba på Tofta Camping

Arbetsplatsen

Tofta Strand har i decennier lockat besökare från hela Sverige & världen att sola, bada & bo i en fantastisk miljö. Tofta Camping erbjuder flera boendealternativ som havsnära stugor & husvagnscamping på stranden.

Förutom boende finns 5 restauranger med varierande koncept & Gotlands största After-Beach. De 3 nya Padel-banorna & flertalet andra aktiviteter som träning & pool gör Tofta till den kompletta destinationen för såväl dagsbesökaren som veckobesökaren.

Välkommen med din ansökan till
Jasmine Rosell Olsson
Epost: jasmine@toftacamping.se
Telefon: 0707-169492

Lediga tjänster 2020

Reception

I receptionen arbetar du mitt i navet av Tofta Strand och är en av våra viktigaste ambassadörer för området. Arbetsuppgifterna inkluderar bokning, in- och utcheckning, försäljning och information. Vi arbetar vissa tider under högt tempo, vi värdesätter därför att du är lösningsorienterad samt älskar att arbeta med människor.

Meriterande: Bokningssystem, gärna DL Bookit

Tidsbegränsad anställning: 2020-06-01 – 2020-08-31

Sälj- och skiftledare

Som säljledare ansvarar du för 3 försäljningsställen med varierat utbud. Du ansvarar för service- & försäljningsteamet med schemaläggning och bemanning. Tillsammans med ledningsteamet utvecklar vi strategier och produktutveckling samt coachar våra medarbetare. Du kommer löpande ansvara för beställningar, sätta kampanjer och hantering av kassaregister. Vi ser att du arbetar strukturerat med tydliga mål för att gemensamt fortsätta utvecklingen av Gotlands mest besökta strand.

Tidsbegränsad anställning: 2020-06-01 – 2020-08-15

Meriterande: Personalansvar & kassahantering. Körkort med B-behörighet.

Service- och försäljning

Centralt belägna på området finns 2 ordinarie försäljningsenheter som har öppet dagligen. Arbetet innefattar försäljning & service för att tillgodose våra besökares önskemål om ett fantastiskt besök. Du blir en viktig ambassadör i vårt övergripande mål att bli en destination i världsklass.

Tidsbegränsad anställning: 2020-06-15 – 2020-08-09

Fastighets- och Servicetekniker

Som en del i vårt fastighet – & serviceteam är du en viktig del i våra besökares upplevelser. Arbetet innefattar daglig fastighetsskötsel, underhåll, enklare reparationer, & markunderhåll. Vi arbetar efter en tydlig målbild att ständigt göra området och samtliga faciliteter bättre för våra besökare vilket gör att fastighets- & serviceteamet utgör en viktig kugge i målet att bli nordens bästa destination.

Tidsbegränsad anställning: 2020-04-15 – 2020-09-15

Övrig information

Vi bemannar löpande.

Välkommen med din ansökan till
Jasmine Rosell Olsson
Epost: jasmine@toftacamping.se
Telefon: 0707-169492