Form Tofta

Vi tackar Form och deras instruktörer för en härlig sommar med träning på stranden. Planering om kommande säsong är i full gång!

Vi tar träningen till dig på stranden.

Under veckorna 28-31 har vi på Form Gotland sommar träning på Tofta beach. Träningsytan ligger nedanför restaurangen och vi kör pass måndag till lördag morgon och förmiddag. FORM Tofta beach är för alla. Du behöver ingen tidigare tränings erfarenhet för att delta. Passen är allt från Yoga till Crosstraining.

Du kan gå en gång eller varje dag. Biljetterna köper du i receptionen på Tofta Camping eller i receptionen på Form City eller visborg. Du kan köpa engångs pass 125 kr eller 5 ggr för 550 kr och 10 ggr för 990 kr.

Kom som du är. Börja din dag på bästa sätt, den bästa träningen är den som blir av.

Varmt välkomna till Form Tofta Beach!

Beskrivning av passen

Cirkelfys: Stationsträning med en härlig mix av puls och styrka. Enkelt och effektivt.

Crosstraining: Crossfit inspirerad träning med både styrka och kondition. Här kan allt hända!

BODYBALANCE™: Är en kombination av Tai Chi, Yoga och Pilates. Rörlighet och stabilitets träning.

SOMA MOVE®: Är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Kroppen är ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

Yoga flow: Fysiska övningar som ger kroppen flow, styrka och kroppkontroll. Vi jobbar in kraft och smidighet i kroppen från kärnan och ut.

Yoga yin: En återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne.

GritCardop/rörlighet: Högintensiv intervallträning för att maximera din kondition. Passet avslutas med en rörlighetsdel.

Bootcamp: Styrke och konditionsövningar i intervallform. Utmanar dig att ge det lilla extra.

Rörlighet: Harmoniska rörelser som är lätta att anpassa efter dina förutsättningar. En bra start på dagen.