Form Tofta

Vi tar träningen till dig på stranden. Under veckorna 28-31 kommer Form Gotland
ha ett sommar gym på Tofta beach.

Vi kör pass måndag – lördag klockan 09:00 och 15:00.

Instruktörerna är både Forms egna stjärnor och kända inspiratörer från fastlandet.
FORM Tofta beach är för alla. Du behöver ingen tidigare tränings erfarenhet för att
delta. Du kan gå en gång eller varje dag. Kom som du är. Börja eller avsluta din
dag på stranden med träning.

Du kan köpa ett engångspass 125 kr eller 5 ggr 550 kr och 10 ggr 990 kr.
Biljetterna är inte personliga. Du köper dem i kiosken som ligger i anslutning till
träningen eller i receptionen på Form City eller Visborg.

Välkomna till Form Tofta Beach

Tränare/Inspiratörer

Chrille Lundin jobbar heltid på Form Gotland som Personlig Tränare / Medicinsk tränare, Itrim och Teambeats coach. Han är även fystränare till IBK (innebandy). Chrille är en känd profil och anlitad föreläsare på Gotland. Han har en otrolig kunskap om träning och kost och älskar se sina adepter lyckas. Kör Cirkelfys på Tofta.

Mathias Hageneier jobbar som Personlig Tränare och Teambeats coach på Form Gotland. Han har lång erfarenhet av PT yrket och har jobbat både i Sverige och utomlands. Med bakgrund som elitsimmare och fystränare för olika idrotter har han en gedigen kunskap om träning. Kör Cirkelfys på Tofta.

Pontus Lundgren har jobbat länge som Personlig Tränare på Form Gotland. Han kör även Cirkel klasser (CrossCage) som är väldigt populära. Pontus har en bakgrund i fotbollen och en bred kunskap om fysträning. Kör Cirkelfys på Tofta.

Åsa Johansson tycker om många träningsformer och har instruerat i aerobics, Cxworx och Bodypump men fastnat för Bodybalance. Hon gillar samspelet mellan musiken och rörelserna. Åsa är en mycket omtyckt instruktör på Form Gotland som sprider glädje omkring sig på varje pass. Kör Bodybalance.

Helena Ambjörn från Västerås är före detta heltidsbrandman som älskar träning och hälsa, för 3 år sen sadlade hon om och vidareutbildade sig till personlig tränare med inriktning på funktionell träning och fysträning för elitidrott, idag hon driver sitt egna hälsoföretag ”PTambjörn” och är dessutom fystränare för VIK Hockey. Kör Crosstraining på Tofta.

Magnus Hagström bor i Stockholm och har jobbat med träning i drygt 24 år.
Sedan 9 år driver han sitt eget företag där han jobbar med allt från personlig
träning, gruppträning, företagsfriskvård, coaching och terapisamtal, föreläsningar.
Dessutom är han en del av The Academys lärarteam och utbildar nya och
vidareutbildar personliga tränare. Att skriva har även det varit en del av jobbet,
både artiklar för flera olika tidningar och två böcker har det blivit. Att presentera klasser på event är något han älskar och har gjort det på flera av sveriges största event, Nike Blast, Workout Åre mm. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Kör Cirkelfys, Crosstraining & SomaMove på Tofta.

Andreas Åsenlund är uppvuxen i Norrland med rötter i Brasilien nu boende i Malmö. Han är en känd träningsprofil med erfarenhet av att driva och utveckla träningsanläggningar både i Sverige och internationellt. Idag jobbar han som representant/säljare för CL Fitness. Hans otroliga energi och träningsglädje har gjort honom uppskattad i träningssalarna i hela Sverige. Kör Cirkelfys & EAHT på Tofta.